ACTIV HiFi - distributor of true music components in Scandinavia

Please select country:

Nyheder:
24.01.06 The Isolator fra The Cartridge Man.
"The hottest tweak for vinyl playback!"

Afkoblingsplade - monteres mellem Din pick-up og tonearm. En enkel og unik id der giver genlyd overalt. Giver mere ro, krop og rum på langt de fleste pick-up / tonearmskombinationer.

Varianter passer til alle pick-upper.

01.12.05 Synergistic Research B&W SPEC.
Synergistic Research præsenterer en række kabler tonalt tilpasset B&W højttalere.

B&W SPEC serien bygger på de aktive designs fra Synergistic Research X2 serierne og leveres derfor alle med Mini Power Coupler.

Kablerne benævnes SPEC 6, SPEC 7, SPEC 8 og Absolute Reference - alt efter ydelse.

Alle B&W SPEC kabler er håndlavede i USA.

29.08.05 Burwen Bobcat.

Computer - lyd? På trods af computerens lydmæssige begrænsninger anvender flere og flere computeren til afspilning af musik.
Desværre er computerens MP3 lyd kantet, ru og på mange måder kilde til irritation og dermed manglende lyst til at nyde musik.
The Burwen Bobcat kan ikke genskabe manglende musikinformation - men til gengæld og måske endnu vigtigere - kan den få musikken til at virke "rigtig" og "ikke syntetisk".

The Burwen Bobcat er udviklet af Richard S. Burwen, Mark Levinsons tidlige mentor, der har beskæftiget sig med lydudstyr til lydstudier, radiostationer mv.

Klik og læs mere her.

15.06.05 Clearaudio Balance for- og effektforstærker.

Et unikt forstærkersæt. Fuldt balanceret effektforstærker på 50w klasse A.

Som den første effektforstærker har Balance et enestående sikringskredsløb, udviklet og produceret af Clearaudio, der på mikrosekunder opfanger fejlstrømme i signalvejen og dermed sikrer elektronik og højttalere - uden at påvirke lyden!

5 års garanti.

25.02.05 Mød os på messen Hifi & Surround 2005.

Se venligst nærmere under "Udstillinger / Shows".

Se bl.a. den nye pladespiller Ambient og MC pick-up Stradivari fra Clearaudio, M2 højttalere fra Mark Levinson's Red Rose Music og meget mere.

04.02.05 Classic Records vinyl nyheder: Royal Ballet Performances.
I serien af 45 RMP udgivelser er turen kommet til The Royal Ballet Galla Performances optaget af Kenneth Wilkinson og Decca's recording team i 1957. Umulig at skaffe som orginal uanset pris - her i et begrænset oplag.
Som de øvrige presninger er der tale om en-sidede 200g Quiex vinyl plader - dette er også grunden til den her omtalte udgivelse omfatter ikke mindre end 10 plader!
Kan bestilles nu til levering i marts måned.
17.01.05 Classic Records vinyl nyheder: The Who "Who's Next", Et af de store højdepunkter i rock'ens historie - er der mere at sige? Patricia Barber "Live, A Fortnight in France" er hendes anden udgivelse på Blue Note. 2 lp optaget 2004 i tre franske byer med Patricia; piano og vokal, Neal Alger, guitar; Michael Arnopol, bass og Eric Montzma, trommer.

Classic Records HDAD nyheder: Casino Royale - en af de mest søgte audiofile udgivelser findes nu ikke kun på 200g Quiex vinyl men også som 24 bit 192 kHz HDAD. Øvrige HDAD nyheder: Klassikere som Muddy Waters "Folk Singer", Cannonball Adderly "Somethin' Else" og John Coltrane "Blue Train".

05.01.05 Classic Records vinyl nyheder: Længe ventet og med rette. Neil Young & Crazy Horse "Greendale", 3 lp box med bonus single i grøn vinyl og ekstra materiale. Det første resultat af samarbejde omkring vinyl udgivelser mellem Classic Records og Neil Young's selskab Vapor Records - musik og lyd i en klasse for sig - vi ser frem til yderligere udgivelser. Jimi Hendrix "Live At Woodstock", 3 lp Box incl bonus single i hvid vinyl, 36 siders booklet med sjældne billeder fra koncerten samt kopi af indgangsbillet og guitarplekter. Jimi Hendrix "Band Of Gypsys" - optaget for 35 å siden på Fillmore East og går for at være en af de bedste koncerter, der nogensinde er optaget.