ACTIV HiFi - distributor of true music components in Scandinavia

Please select country:

Nyheder:
Clearaudio TT5 tangentialtonearm
Efter Clearaudio overtog amerikanske Souther er tonearmene i den grad blevet forbedret og udviklet hvad angår materialevalg og produktion. Topmodellen TT1 til sm˚ kr 200.000,- kan erhverves i forskellige udformninger afhængig af om den tænkes monteret på Statement pladespilleren eller Master Innovation. Tangentialarmsprincippet er det optimale da fejlsporing er nærmest nul, desværre er armene også temmelig kostbare. Men nu introducerer Clearaudio TT5 til kun kr 17.850,- incl Sixstream+ tonearmskabel og i Clearaudio’s sædvanlige høje kvalitet. Til forskel fra modellerne TT2 og TT3 kan TT5 ikke vippes og således er direkte tilgang fra oven til pladen – i praksis giver det dog ingen problemer, idet der er rigeligt frirum mellem tværarmen og pladetallerken til at skifte plade. Ønskes den direkte tilgang tilbyder Clearaudio en svingarmbase til TT5, således kan hele armen kan drejes til siden. Armen påmonteres pladespillen med den for 9” radialarme meget almindelige afstand til pladeaksen på 222 mm og passer derfor umiddelbart på langt de fleste pladespillere. Således tilbyder Clearaudio også en samlet pakke med Performance DC, TT5 og Essence MC pickup til kun kr 40.000,- (excl swing base). Leveres i sort og sølv.
Gradient
Siden 1984 har Jorma Salmi's og dermed Gradient designet helt unikke højttalere - nu er de igen i Danmark.

Gradient højttalerne udmærker sig ved deres enestående placeringsvenlighed og evne til at fungere i vanskeligee- og såvel små som store rum - men ikke mindst deres lydbillede og klang.

Et officielt samarbejde med Quad, mens Quad's stifter Peter Walker stadig var i firmaet, førte til udviklingen af Gradient's subwoofere - der den dag i dag stadig gør dem til det fineste subwoofer system til stereobrug.

Det dipole design fra subwooferne blev integreret i topmodellen Gradient Revolution, der nærmest har opnået kultstatus og findes nu i en mk. IV version samt en version med aktivt delefilter og dermed biamping.

Den helt nye Gradient 6.0 gulvhøjttaler er specielt udviklet til små og mellemstore rum og kan placeres tæt på væggen. Grundstenen i højttaleren er den klassiske Gradient koaxialenhed, der er udviklet i samarbejde med SEAS. For- og bagsiden er bek&aeig;dt med et mat nano-tech materiale, der foruden at se godt ud også gør dem modstandsdygtige overfor ridser og fingermærker.

Helsinki 1.5 (billedet t.h.) er ikke alene en spektakulær udseende højttaler, men formidler også magisk musik. Da det er et åbent design, kan den med den rette placering virke i alle rum - fra mindre stuer til STORE og vanskelig rum.

GPinto
H2A rørhovedtelefonforstærkeren fra GPinto giver hovedtelefonlytningen en helt ny dimension.

Troede Du - som om - hovedtelefonlytning er noget "højre / venstre" nødlytning, så skulle Du høre denne lille klasse-A hovedtelefonforstærker, der også kan anvendes som en lille god forforstærker med to indgange.

Helt unikt for en europæisk high-end komponent er den hardwired.

Clearaudio Concept Wood
Den test- og designprisvindende pladespiller, incl tonearm med magnetleje og Concept V2 MM pickup - nu i Wood version.

Clearaudio Innovation
Nytænkende high end pladespiller fra Clearaudio.

Hastigheden aflæses med en infrarød lysstråle på pladetallerkenen og den nyudviklede motordel justerer hastigheden i realtid med en hastighedsafvigelse på max +/- 0,5% til følge.

Monteret med CMB magnetleje som standard - leveres også som Wood version.

På billedet vist monteret med Universal tonearm.
Accustic Arts Tube DAC
High End reference DAC fra Accustic Arts.

Når kun det bedste er godt nok.

WLM Acoustics Sonata
Den integrerede forstærker i en hel serie spænde rørbaseret elektronik.

En hurtig, dynamisk, præcis og musikalsk forstærker - med fjernbetjening!

Synergistic Research - Acoustic Art Room Treatment
Akustisk rumtilpasning - uden store kasser og paneler.

Tilpas rummet ved opstilling af:
Bass Station (for bastilpasning)
Vibratron (for mellemtone)
Gravatron og Magnatron for diskant.

Ringmat Developments - ny Statmat CDi Blue PLUS
Seneste version kan købes nu - BEMÆRK ombytningspris, hvis Du har en tidligere version.
Ringmat Developments Vivacity afkoblingssystem
En helt unik afkoblingsløsning til hi-fi og hjemmebiograf udstyr – kan tilpasses det enkelte system og løbende udbygges. En Vivacity AR Starter pakke indeholdende: 1 Dark Vivacity panel, 4 mini Domes , 1 Statfoot, 1 positioneringsguide og 1 placeringsguide kan erhverves fra kr 895,- – viste Domes og Statmat kan placeres under panelet. Kan udbygges og enkeltdele kan købes seperat. De første prototyper blev vist under London Hi-Fi & Home Entertainment Show 2005. Gennem de seneste 7 år har Ringmat Developments brugt NXT’s Distributed Mode Loudspeaker teknologi til at undersøge resonans mønstre i flade materialer – specielt i forbindelse med hi-fi og hjemmebiograf systemer. Resultaterne af disse undersøgelser blev anvendt til design af Ringmat Vivancy AR. En løsning baseret på platforme/underlag der neutraliserer forvrængning, der skyldes resonans. I udviklingsforløbet har test vist signifikante forbedringer i såvel lyd som billede gengivet fra LP, CD & DVD.

Læs mere om Vivacity - klik her

Almarro - Made In Japan
Vi tror Yoshiro Muramatsu er en af japans ubesungne audio helte.
- således den første linie på Almarro’s hjemmeside - hvis man vil læse nærmere om Almarro - og meget rammende for den kultur og tradition, der i årtier har udviklet og bragt os rigtig gode musikalske oplevelser.

Maramatsu-San tror på det afprøvede og ensartede, og til forskel fra mange af hans kolleger, bruger han ikke eksotiske komponenter, men derimod bygger han sine forstærkere af industrielle komponenter fra store producenter. Deres kvalitetskontrol er langt højere – ”Jeg bruger kun dele, der kan holde og udføre deres funktion troværdig og sikkert”.

Blandt andet derfor er Almarro A318B blevet udmærket med 6moon’s ”Realsization award” (kun givet 2 gange tidligere) bl.a. for ”extreme value”, ”uncompromised build quality” og ”excellent performance”.

A318B er da også en smuk integreret forstærker med kabinet i hvid ask og kirsebær træ.og opfylder musikalsk alle de ønsker man måtte have en til en 2 x 18w klasse A rørforstærker.

WLM Loudspeakers
Høj følsomhed, stor musikalitet, organisk, flot håndværk - alt i éen højttaler!

Det unge østrigske højttalerfirma går deres egne veje.
Ingen eksotiske materialer blot for materialets skyld - hellere velafprøvede og ikke mindst højtudviklede materialer og metoder - for musikkens skyld.

Synergistic Research.
TESLA SERIES

The most technological advanced cables in the world!

The new benchmark by which all other cables can be measured!

Accustic Arts DAC 1 mk. IV.
Den spiller musik!

Seneste version af Accustic Arts Dac er landet.

Ikke alene er det éen af de mest avancerede på markedet ( unik 66 bit 1536 kHz ), men sund fornuft, teknik, udsøgte komponenter og ikke mindst stor musikalsk indsigt, fører lytterne ind i musikken og fjerner teknikken.

Accustic Arts Dac 1 mk IV er fuld balanceret og med 4 digitale indgange ( 1xXLR, 1xBNC, 2xKoax ), 2 digitale udgange ( XLR / phono ) samt såvel en balanceret samt ikke balanceret audio udgang er det den naturlige grundsten i ethvert high-end system.